mijn afbeelding
mijn afbeelding mijn afbeelding mijn afbeelding mijn afbeelding mijn afbeelding mijn afbeelding mijn afbeelding
mijn afbeelding
 

Catering


Diner buffet

* vanaf 25 personen

prijs p.p.

Diner Buffet 1

  • Voorgerechten
  •  
  • Kalkoencocktailtje, runderbouillon, aspergeham in kruidenroom, slabedje met gerookte forel, licht gebonden romige witlofsoep, zalmschelpje, stokbrood met kruidenboter.
  •  
  • Hoofdgerechten
  •  
  • Gevulde varkensrollade in romige saus, runderbraadstuk met paddenstoelen, gegrilde kipfilet met honing, royaal garnituur van verse groenten, salade en appelcompôte, diverse soorten aardappelen en/of rijst.
  •  
  • Nagerechten
  •  
  • Fruit, bavarois en ijs met toebehoren.
  •  

Diner Buffet 2

  • Voorgerechten
  •  
  • Galiameloen met gerookte zalmslices, wildpaté en croute met cranberry- mousse, slaatje met gerookte visreepjes, surimicocktailtje, torentje met gerookte kipfilet, frisse salade met eendenborstschaafsel, tomaten/paprikasoep, heldere Bretonse soep en stokbrood met kruidenboter.
  •  
  • Hoofdgerechten
  •  
  • Kalkoenrollade in sinasappelsaus, zalmfilet in dilleroomsaus, rosbief in rode wijnsaus, gegrilde beenham in honing/thijmsaus, royaal garnituur van verse groenten, salade en appelcompôte, diverse soorten aardappelen en/of rijst.
  •  
  • Nagerechten
  •  
  • Ijs met toebehoren, gebak, fruit en bavarois.
  •  

Diner Buffet 3

  • Voorgerechten
  •  
  • Groene asperges met proscuitto, bruine bouillon met bospaddestoelen, gevogelteschaaltje, geschrokken tomaat met rivierkreeftstaartjes, carpaccio van gerookte eendenborst, wildpaté met veenbessen, brocolliroomsoepje, slaatje met tonijn, roosje van gerookte zalm met besprenkelde meloenbolletjes en stokbrood met kruidenboter.
  •  
  • Hoofdgerechten
  •  
  • Hertengebraad in rode portsaus, varkenshaas in cognacsaus met oesterzwammen, roodbaarsfilet in kreeftensaus, gegrilde maiskipfilet, gevulde scholrolletjes in preiroomsaus, royaal garnituur van verse groenten, salade en appelcompôte, diverse soorten aardappelen en/of rijst.
  •  
  • Nagerechten
  •  
  • Gebak, ijs met toebehoren, fruit, bavarois en koffie met zoetigheden.

    € 22,50

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • € 26,75

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • € 34,75


Terug naar buffetten

* Op al onze leveringen en offertes zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca, gedeponeerd bij de arrondissementsrechtbank en de K.v.K. te s’Gravenhage.

 

mijn afbeelding
mijn afbeelding mijn afbeelding
mijn afbeelding mijn afbeelding
mijn afbeelding mijn afbeelding
mijn afbeelding mijn afbeelding
mijn afbeelding mijn afbeelding
mijn afbeelding mijn afbeelding
mijn afbeelding