mijn afbeelding
mijn afbeelding mijn afbeelding mijn afbeelding mijn afbeelding mijn afbeelding mijn afbeelding mijn afbeelding
mijn afbeelding
 

Catering


Lunch

prijs p.p.

Belegde broodjes

  • - Zachte puntjes belegd (kaas en vlees)
  • - Luxe broodjes dubbel belegd (kaas en vlees)
  •  
  • 1. Broodje gezond: tarwepuntje belegd met kaas en ham, sla, rauwkostsalade, tomaat, komkommer en appel.
  •  
  • 2. Lunchbroodjes: lang krokant puntbroodje belegd met kaas, ham en paté, verschillende soorten sla, bolletje huzarensalade, rauwkostsalade, partje ei, appel, tomaat en courgette.
  •  
  • 3. Broodje kipkerrie: krokant puntbroodje belegd met sla, kipkerriesalade, komkommer, tomaat en fruit.
  •  
  • 4. Broodje zalmsalade: krokant puntbroodje belegd met sla, verse zalmsalade, partje ei, tomaat en komkommer.
  •  
  • 5. Broodje beenham: krokant puntbroodje belegd met sla, beenham, partje ei, tomaat, komkommer, en uitjes monegask.
  •  
  • 6. Broodje tonijn: krokant puntbroodje belegd met ijsbergsla, tonijnsalade, uienringen, partjes ei en komkommer.

Lunchsalades

  • 7. Verschillende soorten sla met daarop een salade van tomaten, komkommer, ui, paprika, feta kaas en dressing en stokbrood.
  •  
  • 8. Verschillende soorten sla met 2 bolletjes huzarensalade, paté, asperges in ham gerold, gevuld ei, rauwkostsalade en appel.
  •  
  • 9. Verschillende soorten sla met daarop tonijn, komkommer, rode uienringen, ei en dressing en stokbrood.
  •  
  • 10. Verschillende soorten sla met daarop reepjes ham en kaas, ei, rauwkost, tomaat, komkommer en appel.

Warme lunchgerechten

  • 11. Kipfilet in een preiroomsaus gebakken roomkriel en een passende rauwkostsalade en stokbrood met kruidenboter.
  •  
  • 12. Roerei met gebakken paddenstoelen en verse groente, verse rauwkostsalade en stokbrood met kruidenboter.
  •  
  • 13. Rundergoulash met warme rijst, een Griekse salade en stokbrood met kruidenboter.
  •  
  • 14. Warme pasta met hamreepjes in een romige kaassaus, met verse groente, rauwkostsalade en stokbrood met kruidenboter.
  •  
  • 15. Goed gevulde visragout met warme rijst, een passende salade en brood.

Soepen

  • - Runderbouillon
  • - Licht gebonden tomatencrèmesoep
  • - Licht gebonden verse champignonsoep
  • - Stokbrood met kruidenboter

 

  • € 2,10
  • € 2,25
  •  
  • € 3,75
  •  
  •  
  •  
  • € 6,25
  •  
  •  
  •  
  •  
  • € 5,25
  •  
  •  
  • € 5,75
  •  
  •  
  •  
  • € 5,25
  •  
  •  
  •  
  • € 5,25

 

  •  
  •  
  • € 6,25
  •  
  •  
  •  
  • € 7,00
  •  
  •  
  •  
  • € 6,75
  •  
  •  
  •  
  • € 6,75

 

  •  
  • € 9,75
  •  
  •  
  •  
  • € 8,75
  •  
  •  
  •  
  • € 10,50
  •  
  •  
  • € 9,75
  •  
  •  
  •  
  • € 11,50
  •  

 

  • € 2,50
  • € 2,50
  • € 2,75
  • € 1,00


Ga naar catering hoofdpagina

* Op al onze leveringen en offertes zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca, gedeponeerd bij de arrondissementsrechtbank en de K.v.K. te s’Gravenhage.

mijn afbeelding
mijn afbeelding mijn afbeelding
mijn afbeelding mijn afbeelding
mijn afbeelding mijn afbeelding
mijn afbeelding mijn afbeelding
mijn afbeelding mijn afbeelding
mijn afbeelding mijn afbeelding
mijn afbeelding